Cautare

7673 de rezultate pentru "gheorghe ion" (8.29 secunde)
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU:
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... De data aceasta a fost invitat fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman. ... Tudor Gheorghe nu a schimbat niciodata macazul artistic.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Directia Generala a Finantelor Publice Gorj este condusa de mehedinteanul Ion Cupa, iar sef al Garzii Financiare a devenit Ion Pupazan, fostul comisar-sef adjunct.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Presedinte - Victor Ponta, Presedinte de onoare - Ion Iliescu, Presedinte executiv - Liviu Dragnea, Presedinte Consiliul National (CN) - functie detinuta de Adrian Nastase, pentru care nu se fac alegeri, Secretar general - Andrei Dolineaschi (functie care, potrivit modificarilor la Statut ce vor fi adoptate la Congres, va fi una numita, validata de CExN la propunerea presedintelui partidului si remunerata) La functia de presedinte al PSD si-a mai inregistrat candidatura si Andrei Alexandru, membru de partid la filiala PSD Sector 2, care a mai candidat la aceasta pozitie si la Congresul din 2010.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. ... "Cine a spus ca Ion Iliescu ar fi elementul vulnerabil sa judece singur daca prezenta lui Iliescu pe liste a fost cea care a daunat imaginii PSD in alegeri.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, ca demisia din partid a senatorului Ion Solcanu este regretabila. ... Senatorul PSD Ion Solcanu a anuntat sambata ca demisioneaza din partid, el acuzand faptul ca a fost marginalizat in filiala ieseana a PSD, de catre conducerea organizatiei.
google-analytics.com